Huidig moment, wonderschoon moment


In, uit, diep, langzaam.
Kalm, rust, glimlach, ontspan.
Huidig moment, wonderschoon moment.
In Kloosterhuis 't Zicht in Oss huist "Sangha Oss". Onze groep voelt zich sterk verbonden met de traditie van Thich Nhat Hanh (ook wel liefdevol "Thay" genoemd)
Om de 14 dagen, namelijk op de dinsdag in de oneven weken, komen we van 19.15 tot 21.15 uur samen om het gedachtengoed van Thay te beleven en te delen. Kijk even in de agenda voor de sangha-avonden in 2016.
De sangha-avonden hebben de ene week een vast patroon (geleidemeditatie, loopmeditatie, stiltemeditatie), de andere week behandelen we een thema, een boek, of wat er verder aan inbreng is. De avonden eindigen we met onze thee samen in stilte te drinken, waarna er gelegenheid is om in aandacht en met respect te dharmadelen.
Onze sanghaleden dragen de sangha gezamenlijk en op basis van gelijkwaardigheid. Voel je vrij om je aan te sluiten, je bent van harte welkom! Wij vragen een vrijwillige bijdrage vanaf 4 euro.
Voor meer informatie over de sangha stuur je een mail naar greta.koek@telfort.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Warme groet,
Sangha Oss

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het verhaal van de ganzen

Verstilling

De vijf aandachtsoefeningen